Baroni Propagandasını Kim Organize Etti ?

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Galatasaray (10/11/2013) maçının hemen ardından, Galatasaray Kurmayları Galatasaray adasında olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda medyadan öğrendiğimiz kadarıyla, 4 kritik karar alındı. En Önemlisi ise “MEDYA DOĞRU KULLANILMALI” Kararıydı.

ünal aysal

Bu toplantının hemen ardından, 16 Numaralı Fenerbahçe oyuncusu Cristian Baroni’ye yönelik Medya üzerinden, Şükrü Ergün açıklamalarıyla beraber organize bir propaganda faaliyeti olduğunu düşündüğümüz “Entegre haberler” yapıldı. ( Medya Doğru Kullanılmalı derken bunu mu kastettiler?).

şükrü ergün

aysal+düş..

Entegre haberler yapıldığı sırada Galatasaray Medya Sorumluluğu için en büyük Alper Mert ile görüşüldüğünü öğrendik, (Twitter kaynaklarımız resmi olmasa da bu bilgiyi doğruluyor).

alper mert

Medyayı iyi takip eden bir taraftar olarak aklıma şu sorular ve şüpheler geliyor..

Cristian Baroni’ye Yönelik bu haberlerin alt yapısında Alper Mert rol almış mıdır?

Ünal Aysal’ın “Medya Doğru Kullanılmalı” kararı, Şükrü Ergün Cristian Baroni açıklamaları ve Galatasaray Medya sorumluluğu için görüşülen Alper Mert, Kontra haberler için “Şeytan Üçgeni” kurmuş olabilirler mi?

Cristian Baroni Fenerbahçe taraftarının en çok eleştirdiği oyuncu olması nedeniyle, kurban seçilmiş olabilir mi? Peki bu bilgiyi Ünal Aysal’ın kurduğu sosyal medya ekibi mi sağlıyor?

Ünal Aysal’ın sosyal medya ekibini itiraf eden Alper Mert, bu ekibe bilgi ve haber sağlıyor mu veya bu ekibe göre mi haber yapıyor?

Galatasaray Sosyal medyada bir ekip kurduğunu ve Galatasaray başkanının sosyal medyada yazılanları takip ettirdiğini söyleyen Alper Mert, Bu konuda Ünal Aysal’a destek mi olmuştur?

Cristian Baroni ve diğer entegre haber PR çalışmalarının fikir babası Alper Mert midir?

Alper Mert’in Geçmişte yaptığı bazı açıklamaları incelediğimiz de;

Terim, Türk futboluna karşılık beklemeksizin emek verdi. Aykut Kocaman Eskişehir maçından sonra sahay girdi. 1 maç ceza aldı paraya çevirildi. Terim Türk futboluna hiçbir karşılık almadan hizmet etti.

Bu camia haksızlığa isyan ediyor. Şenes Erzik’in görevi Türk futboluna hizmet etmek değil mi? Neden savunmuyorlar Galatasaray’ı? Niye başkalarının suçu karası beyaz olurken GS’ye iftira atılıyor, hakkı yeniyor?

Bu camianın isyanı bu haksızlığadır. Yoksa suç varsa ceza çekilir. Galatasaray’da suç örtülmez.

Fatih Terim, Türk ve dünya futbolu için rol modeldir. Suçlu ise alsın cezasını, biz bir şey demeyiz. Ancak bu şekilde haksızlığı kabul etmiyoruz!

9 maç ceza şampiyonluğun ilanıdır. Işıkları kapatsanız da o kupa kalkacak. Siz masa başında uğraşsanız da okupa hakedenin olacak! Galatsaray sizin gibi masa başında kazanmıyor şampiyonlukları.

FT’ye sahip çıkmak suç; şike yapana, hak yiyene sahip çıkmak doğru. Bunları yapanlar şikeyi savunanlar Kahraman oldu Fatih Terim Türk futboluna çağ atlattı, karşılıksız hizmet verdi.

Biz hiç bir siyasinin peşinde GS’nin hakkını savunmak için koşturmuyoruz.

Karşı tarafın futbolcusu ırkçılıktan aklandı. Bir de yanına zenci bir futbolcu koydular. Irkçılık uygulanan karşı taraf ne oldu? Yok sayıldı!

Düşünebiliyor musunuz? Birileri arıyor TFF’yi, şuna şu cezayı vereceksin diyor, bize o ceza veriliyor.

Şike ile şike cumhuriyeti ile uğraşıyoruz. Fatih terim’e verdiğin cezA ile şikeyi temizleyecek misin?

Ağır cezada yargılananlar, şike yapanlar 2 maç alıyor. Fatih terim 9 maç alıyor. Şike yüzünden Şenol Güneş’i bitirdiler. Fatih Terim’leri Şenol güneş’leri bitirerek kendi terimlerinizi kendi Şenol güneşlerinizi yaratmazsınız, kapasiteniz yok çünkü.

Hakemler, mahkeme başkanları, mahkemeler, adalet harcandı. Şike yapanlar aklandı. Bana asla hiç kimse sipariş haber yaptırmamıştır. Asla kimse beni arayıp bir suçu kapatmak için haber yapmamı istememiştir.

Biz adalet için isyan ediyoruz. Susmayacağız.

Kadir çetinçalı (telefon bağlantısı) GS’nin rakipleri sadece sahada değil. Masa başında rakipleri var. 3 Temmuz’da verilen cezaları, aklananları hepimiz biliyoruz. Fatih Terim’in bitirmeyeceksiniz.

Bizim sözlerimiz Fatih Terim’in aldığı ceza değil. Adalet tek taraflı sağlanıyor. Karşı camia ödüllendiriliyor. Bugün burada bunun konuşulmasının sebebi bu. Koskova Trabzon’un bugün bu noktada olmasının sebebi 3 Temmuz’dur. Kim verecek bu haksızlığın cevabını? Bi Atatürk’ün çocuklarıyız.</ins>

Bir tarafta ağır cezada yargılananlar bir tarafta topu yere vuranlar var. Fatih Terim’e 9 maç müebbet yazmışlar. Böyle bir şey olamaz, bunlar ağırımıza gidiyor.

Arif kızılyalın: Fatih Terim adam mı öldürdü? Adam öldürmüş olması lazım. Yeni sezonda zEkeriya alp gidiyor. Bu duyumu aldım. Umarım yeni gelecekler böyle olmazlar. Buna dikkat etmek gerekir. Sayın Terim’e ceza ek bir ceza daha istiyorum. Evinin yakınındaki fırınlar Terim’in ekmek de satmasınlar, hocamızı aç bırakalım.

Alper M: medyanın görevi yanlış olanın üzerine gitmek. Medya hakim yada avukat değildir. Kimseye suç belirleyemez. Gazetecilik yürek işidir. Yüreğin yoksa yapmayacaksın. Bizim gibi dürüst gazeteciler tetikçi oldu. Ben bunun savaşını vermeye devam edeceğim. Şikecilerin yanında olanlar Fatih Terim gibi dürüst bir insanı eleştiremezler. Bu bir adalet savaşıdır. Biz gazeteciliğimizi adalet için yapacağız. Zamanında şike yok diyenler Terim’i eleştiremezler. Zamanında şike var diyenler eleştirebilir bizi. Biz bu işi helaliyle yapmaya çalışıyoruz. Basını böyle tetikçilerden temizlemek için de uğraşıyoruz, inşallah o da olacak az kaldı.

Bugün adalete Galatasaray’ın ihtiyacı var. Ben pazarlıkla konuşmam. Türkiye’de adaletin timsali Galatasaray’dır. O kupa kalktığında bu adalet sağlanacaktır.

Bu açıklamaları yapan birinin sadece muhabir olması enteresan, tanımayan biri okusa Kulüp yöneticisi olduğunu düşünebilir. Geçtiğimiz hafta itibariyle yapılan haber ve PR çalışmalarının özetini yazının başında verdim. Galatasaray Medya Sorumluluğu için Alper Mert’in Düşünüldüğünü biliyoruz. Ünal Aysal’ın “Medya Doğru Kullanılmalı” kararını Medya’dan duyduk, Şükrü Ergün’ün açıklamalarının ne kadar hızlı yayılıp, gündem yarattığını hep beraber izledik, bu izlenimler ışığında, geçmişte Alper Mert imzalı haberleri aşağıda paylaştım, yorum siz okuyanların…

alper 105_madde

alper can

alper men

alper mert __

alper mert uefa

alper mert

alper mert_

alper mert____

alper mert1

alper sermaye

alper uefa

alper!

ALPER%~1

alper_!

alper__

alper_______

ALPER-~1

alperalper

alpercik

alpergs

alperm

alpermertt

alperuefa_com

Lütfi Arıboğan, Mehmet Helvacı, Ebru Köksal daha önce yaptıkları başarılı misyon çalışmaları nedeniyle, şu anda Galatasaray yönetiminde aktif olarak görev yapmaktadırlar. Alper Mert’in hangi başarısı, Galatasaray Medya sorumluluğu görevi için düşünülmesine neden oldu? Yoksa Baroni haberleri mi? Acaba bir gemi daha mı dönüyor yuva limana?

Baroni Propagandasını Kim Organize Etti ?” üzerine bir yorum

  1. Emeğinize sağlık… Sizin ve bizim gibi olayları yıllardır dikkatlice izleyenler için Şükrü Ergün’ün o açıklamaları hiçte sürpriz değildi… Şükrü Ergün’ün ne yapmak istediğini az çok beyni olanlar biliyordu… Siz hazırladığınız bu dosya ile Şükrü Ergün’ün ve bu konuda sesini çıkartmayıp destek veren Galatasaray yönetimi ve medyasının amacını görmek istemeyenlerin dahi gözüne sokmuşsunuz…

    Yıllardır FENERBAHÇEMİZİN medya kanalıyla nasıl mağdur iken mağrur, nasıl mazlum iken zalim gösterildiğini bizler gayet iyi biliyoruz… Ancak medya Galatasaraylıların elinde olan bir aygıt olarak topluma hep FENERBAHÇEYİ zalim, Galatasaray’ı ise mazlum olarak lanse etmiş ve anlatmıştır… Fenerbahçemizin yıllardır örgütsüz oluşu, organize olamayışı ve bölünmüşlüğü Galatasaray camiası tarafından çok kullanıldı… Aziz Yıldırım bu konularda FENERBAHÇEMİZE belli adımlar attırmıştır… Ancak bu süreç daha emekleme aşamasındadır… Her an da Galatasaray medyası vasıtasıyla birlik ve beraberlik bozulabilinir…

    FENERBAHÇEMİZİN mutlaka medya konusunda çalışma yapması, taraftarına her türlü iletişim araçlarıyla ulaşması ve ayrıca taraftarı kulübün menfaatleri yönünde birleşmeleri için etkileyecek fikir ve düşünce adamlarına ihtiyacı vardır… Aksi halde en küçük musibetlerde bile kulüp eski alışkanlıklarına ve bölünmüşlüklerine hızla geri döner…

Yorum bırakın