CİNCİ HOCA KİM? TRANSFER ŞİKESİ İSPATLANDI MI?

gizlitanikgorseli11

Savcılığın İddianamesini okuyan herkes Fenerbahçeli yöneticiler için yapılan sorgulamalardan sonra varılan zorlama ve varsayımlara dayalı iddiaları ve bunun sonucunda Mahkemenin İzahtan Vareste diyerek bitirdiği kararları bilir, burada tekrar hatırlatmaya lüzum görmüyoruz.. Bizi ilgilendiren ise bu emek, enerji ve vicdani kanaatlerin neden Trabzonspor için kullanılmadığıydı; merak etmeyin biz o enerjiyi “Gerçeklerin Bir gün Mutlaka ortaya çıkması gerektiğini” düşünerek sizin için harcadık..

Renad Sezer, “Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği” çalışanı ve Nevzat Şakar arasında 20.05.2011 gününde geçen telefon görüşmesine istinaden sorgulamada verdiği ifadeden:

1

Tape çözümlemesine göre bir şahıs Sivas Fenerbahçe maç sonucunu etkilemek için 300.000 TL. talep etmektedir ve Renad Sezer Nevzat Şakar’a bildirir.İş bittikten sonra alacaktır parayı ve kabul ederlerse akşama yüz yüze görüşmek istemektedir Nevzat Şakar ile.

Renad Sezer bu kişinin Sakarya ilinde Cinci Hocalık yaptığını bildiğim Dursun Hoca olduğunu söyler. Fakat Mahkeme ve Savcılık Bir Cinci Hocanın iş bittikten sonra para istemesi ve bu tutarın 300.000 TL. olmasının, hayatın olağan akışına, aykırı olduğunu görmez.. İfadeden Devam edelim:

2

Dernek sekreteri Şeyda hanım Cinci Hoca’dan “OĞLAN” diye bahsetmekte ve bu oğlan, gerçekten Cinci Oğlan ise Fenerbahçe’nin Trabzon’un verdiğinin beş katı para verebileceğini söylemekteydi :)) Renad ise halen Cinci Hoca’dan dem vurmaktadır ve Fakat savcılık oturmayan ifadelerine rağmen Renad’ı ne çoluğunu çocuğunu göremeyeceği konusunda uyarır, ne de Şeyda Hanımın ifadesine başvurur.. Arkasından Serdar Bali’nin ifşaatı gelir: Şunun şurasında Futbolcu Satın Alınıyor ya..

Eğer Savcılık tarafından gerçekten davanın, Fenerbahçe tarafına yapıldığı gibi derinlemesine bir soruşturma yapılmak istenseydi, ne gibi sonuçlara ulaşılabilirdi? Gelin bu yazılık İddia makamı biz olalım ve KİMSE müdahale etmeden görevimizi yapalım..

Kim olabilir Bu Cinci Hoca?
Dur bakalım şurada Nevzat Şakar ile Mithat Halis arasında geçen bir konuşma vardı:

3

Mithat Halis; Futbolcu menajeri, özellikle doğu bloku ülkelerdeki futbolcuların menajerliğini yapmakta ve Sadri Şener ile yakın dost. Trabzonspor Fenerbahçe yerine Şampiyonlar ligine katıldığında, daha sonra Trabzon’un elinde patlayacak çok sayıda futbolcuyu Trabzonspor’a iteledi.. Konuşmada Eskişehirspor maçında denk getiremediğini ( ESES:0 TS:0 ) Bucaspor maçında denk getirdiğini ( BUCA:1 TS:2 ); Okuyup üflemesi gerektiğini söyleyen Şakar’a ‘NEFESİNİN ÇOK KUVVETLİ’ olduğunu ve o işi halledeceğini söylemektedir..

Sakın bu Renad’ın ifadesinde bahsettiği Cinci Hoca, Nefesi kuvvetli Mithat Halis olmasın? Renad’ın ifadesine bir bakalım nereliydi bu hoca?

4

Peki Mithat Halis nereliymiş?

5

Yok artık dediğinizi duyar gibiyim; Renad Savcılık ile ya dalga geçmiş ya da Savcının sorgunun devamında sorabileceği soruları kestiremediği için akıl oyunu yaratmaya çalışıyor.. Mithat Halis’te tesadüf bu ya Hendek ilçesinin bir köyünden çıkmasın mı?

Peki bu hoca Sivasspor Fenerbahçe maçında kimlere üfleyebilir? Kendisinin de söylediği gibi aşağıda 2010-2011 sezonunda Sivasspor kadrosunda yer alan menajerliğini yaptığı oyuncularına üfleyebilir mi?

6

Kendimizi İddia makamının yerine koyduğumuzu söylemiştik naçizane; Mithat Halis’e soruyoruz: İfadenizi verirken menajerliğini yaptığınız bazı futbolcuların isimlerini vermiştiniz. Peki neden menajerliğini yaptığınız MKE Ankaragücü futbolcularının isimlerini özellikle sakladınız? Ankaragücü’nün 2010-2011 kadrosunda kaç tane futbolcunuz var ve bu futbolculara Nevzat Şakar vasıtası ile ‘Transfer Teşviği’ ( Bunu da Literatüre biz katalım) vaadinde bulundunuz mu?

İşte Savcılığın görmezden geldiği Transfer vaadiyle yapılan Teşvik itirafı:
Nevzat Şakar’ın ifadesinden:

7

Mithat Halis ne demiş bu konuda ifadesinde bakalım:

8

Mithat Halis bu görüşmenin Ankaragücü maçı ile alakalı olmadığını söyleyerek Nevzat Şakar’ı yalanlıyor; görüşmeyi hatırlamıyor, zaten Yurtdışında olduğunu söylüyor.. Yurt dışında olsa bile teşvik amaçlı görüşmeleri tapelerde var ve bizim vicdani kanaat elde etmemize yeterli. Peki savcılık makamı ne yapıyor diye soruyorsunuz değil mi? Hani Fenerbahçe’nin Emenike, Sezer Öztürk transferleri transfer vaadiyle şike yapmak diye zoraki yorumlarınız? Adrian Mierjievski’nin Cinci Hoca Mithat Halis tarafından Fenerbahçe maçı öncesi üflenip sezon sonu Trabzon’a transfer edilmesi vicdani kanaat oluşturmanıza yetmedi mi? Trabzonspor mevzu bahis olunca hayal gücünüz neden iflas ediyor? Buraya kadar yazılanlar sizi ikna etmediyse o zaman aşağıdaki haberle işi bitirelim..

Trabzonhaber sitesinin 26.Ağustos.2011 tarihli haberi: Mithat’ın Oyuncuları geliyor! Paralar sıradan oyunculara akacak..
Mithatspor

9

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile aralarında nasıl bir ilişki olduğu merak edilen… diye girilmiş habere ben söyleyeyim: Mithat Halis’in Cinleri var ve bunları kuvvetli bir üfleme ile Trabzonspor’a musallat edebilir; bu yüzden Trabzonspor kulübü bu oyuncuları maliyetinden yüksek fiyatlara almak zorunda kalmıştır..

Hemen hepimizin aklına Aziz Yıldırım’ın mahkemelerde yaptığı Biz Trabzonspor’un şike ve teşvik amaçlı çalışmalarına engel olmaya çalışıyorduk açıklamasının geldiğini biliyorum.. Daha çok bildiğimiz ama kişilik haklarına zarar vermemek ve mahkemelerle uğraşamamak adına yazamadıklarımız olduğunun bilinmesini de özellikle istiyoruz..

Kimse unutmasın:

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK!

haklıyız kazanacağız

@cengiz_YILDIZ

CİNCİ HOCA KİM? TRANSFER ŞİKESİ İSPATLANDI MI?” üzerine bir yorum

  1. Geri bildirim: Doğruya Yanlış Yoldan Gitmek | Fenerbahçe Yıkılmaz

Yorum bırakın