Gönlümden Geçen Tesadüf

karma

Tesadüf, hesapta yokken planlanmamış bir olayın gerçekleşmesidir. Peki hesapta yokken bir olay 2,3 kez, hatta daha fazla tekrar ediyorsa, bu olaylar TESADÜF olarak nitelendirilmez, Planlanmış organize eyleme girer. Bu veriler ışığında, Galatasaray’ın avrupadaki rakiplerini ve bazı bağlantıları geçtiğimiz sene incelemiştik ve ciddi kuşkularımız oluşmuştu. Şimdi bildiklerimizi alt alta yazalım;

* Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanıdır, ayrıca UNIT INVESMENT isimli enerji sektöründe hizmet veren şirketin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

* Unit İnvesment ile Ansaldo Energia ortak olarak Gebze’de Elektrik santrali projeleri devam etmektedir

* Ansaldo Energia ile İnfantino arasında güçlü ilişkilerin olduğu iddia edilmekte

* Gianni İnfantino halen Uefa Genel Sekreterlik görevini yürütmekte ve Avrupa Kupaları kuralarında kura çekimini genellikle kendisi yapar

* Ansaldo Energia ile Gazprom Ukrayna’da Elektrik Santrali yapımında beraber çalışmakta

* Gazprom Uefa’nın en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Liginin Resmi Sponsorudur.

* Gazprom Ayrıca Zenit Petersburg, Schalke 04 ve Chelsea’nin resmi spornsorudur. 3 takımda Şampiyonlar liginde yoluna devam etmektedir. ( Zenit 6 Puanla 2. Tura yükselirken, Chelsea ve Schalke 04 aynı gruptan 2. tura çıktılar)

* Gazprom, Saint Petersburg Ekonomi Forumunda SBERBANK ile ekonomik işbirliği anlaşması imzalamıştır.

* Sberbank, Denizbankı 2012 yılında satın aldı

* Denizbank Galatasaray’ın resmi sponsorudur

* Denizbank Ayrıca Galatasaray’ın TT Arena’daki locaların satışını yapmaktadır

üa

2 senedir, Şampiyonlar liginde 1 üst tura çıkan Galatasaray Futbol takımı Başkanının 2 senedir kura çekimlerinden önce gönlünden geçen takımların kurada Galatasaray’a rakip olmaktadır, ne Tesadüftür ki Aynı takımlar Gazpromla sponsorluk anlaşması vardır, hepimiz içimizden “ne gönül varmış arkadaş” dediğinizi duyar dibiyim, Galatasaray Kulübü başkanı ayrıca Enerji sektöründe önemli bir yere sahip olan bir şirketin sahibidir, Yine Ne tesadüftür ki Gazpromda aynı sektörde önemli işler yapması … Bu durumda 16/12/2013 tarihinde çekilen Şampiyonlar Ligi Kuralarına nasıl güvenmemiz beklenecek ? GazProm’un sponsor olduğu 3 Takımında Şampiyonlar liginde 2. tura devam ediyor olması, Zenit’in 6 puan ile 2. tura kalması, Chelsea ve Schalke 04’ün aynı gruptan 2. tura beraber çıkması nasıl açıklanır ? Gazpromun sponsor olduğu 3 takımdan 2 sinin, son 2 senede 2. turda Galatasaray’ın karşısına kurada çıkması nasıl bir döngüdür? Daha sorulacak çok soru var ama uzatmanın lüzumu yok.

Geçtiğimiz yıl yaşanan TESADÜFLERİ düşünüp, bu yıl olanlar ve ilişkileri karşılaştırdığımızda gariplikler söz konusu, bu gayet net, asıl garip olan ise kimsenin bunları dile getirmemesi, zaten en vahim olanı da bu…….

Aksi ispat edilmediği sürece bu ilişkilerin, iç geçirmelerin, ortaklıkların hiç birisinin TESADÜF olamayacak kadar masum olduğunu düşünmemiz beklenemez.

Benim Gönlümden geçen ise ; Kainatta tesadüfe tesadüf edilmez.

Yorum bırakın