HAKEMLERİN PATRONU KİM ?

Türkiye Gazetesi mahreçli bir haber vardı. Mutlaka gören olmuştur. MHK Başkanı Zekeriya Alp “Birileri istedi diye hakem düdük asmaz” demiş.

Zekeriya Alp: ‘Birileri istedi diye hakem düdük asmaz’

Benim ilgimi çeken Zekeriya Alp ile konuşan Ömer Faruk Ünal. İki sebeple dikkatimi çekti. Şöyle bir şey yazmıştı

Ömer Faruk Ünal bu röportajdan birkaç gün “Hakem Odası” adlı köşesinde “MHK akıllı olmazsa TFF değişecek” anlamına gelecek bir yazı yazıyor. Türkiye Gazetesi’nde adını bile duymadığımız biri köşe yazsa ne olur demeyin. O köşeler oldukça rantabl kullanılabiliyor.

3 Temmuz’daki iftira kampanyasını hatırlayın. Aziz Yıldırım hakemleri fişlemiş haberini. Sonra gerçek anlaşılmıştı.

Bir kongre üyesi bir gazetede çıkan “Hangi hakem hangi takımın taraftarı” başlıklı yazıyı yollamış, o yazı da arşivlenmişti

Tam metnini bulamadım ama tapelerde konuşulduğu kadarıyla Ömer Faruk Ünal bu hakemlerin taraftarlık ilişkisini yazmış. Bir köşe yazısı ama..

Bir köşe yazısı bir köşe yazısını çoğaltıp dağıtabiliyor O yazılarda Fenerbahçeli olan hakemlere bakın (23 Mart 2011)

Fenerbahçe’yi son yıllarda en çok üzen hakemlerin bu listede Fenerbahçeli ilan edilmesi ilginç. Haberin kastı da açık..

Aynı kişiler şimdi de Yunus Yıldırım üzerinden vurma peşinde. MHK Başkanı da efelenmiş. Birkaç gün önce Fanatik bir soru sordu. Nerede cevap?

Fanatik “Hakemlerin patronu kim” diye sordu. Zekeriya Alp için bir nevi kukla iddiasında bulundu Oğuz Sarvan’ın yönettiğini yazdı.

Fanatik’deki haberi gözden kaçıranlar şuradan okuyabilir

Fenerbahçe hakem tarafından katledilmiş. Puanı gasp edilmiş. En azılı savuncular bile savunamaz olmuş. Bundan menfaat sağlamak istiyorlar.

Sabah TRTSPOR Manşet Programı’nda Zekeriya Alp’in “Birileri istedi diye hakem düdük asmaz” açıklaması ekrana gelmiş. Sonrası bence skandal

Her hafta Perşembe günü Ali Kunak diye bir eski hakem yayına bağlanıp haftanın hakemlerini yorumluyor. Bana göre tam 6222’lik suç işleniyor..

MHK’da Genel Sekreterlik de yaptığı için hakemlerle iyi tanışan Ali Kunak alenen hakemleri etkiliyor. Yani aslında maç sonuçlarını etkiliyor

Ali Kunak’ı hakem camiası iyi bilir. O kısma sonra geleceğim. Skandal o kadar büyük ki, MHK’deki görevi zamanındaki icraatlarına sıra gelmez..

Ali Kunak (kimin namına konuştuğu tahmin ediliyor) MHK’yı hedef alıp “Hakemlere düdük astırma astırmama konusunda konuşamaz” diyor.

Ali Kunak sonra da “Kimse bir hakeme hakemliğini bırak diyemez. Derse bu gizli kalmaz. Hakemliği bırak diyen bunun bedelini öder”

Ali Kunak hakemler adına konuştuğunu belirtiyor sık sık. O zaman şunu sormak bizim hakkımız. “KİM KİME NASIL BEDEL ÖDETECEK?”

Ali Kunak sen kimin adına konuşuyorsun? Bu konuşmadan önce kimseden telkin aldın mı? “DAHA ÖNCE BEDEL ÖDETMİŞLİĞİNİZ VAR MI”

Fenerbahçe’ye karşı artık sayısız bedel ödetmeler bu kapsamda mı? Hakemlik camiası bedel mi ödetiyor? Bunun için toplandınız mı?

TRT devletin televizyonu. Devlet televizyonundan TFF ve MHK tehdit ediliyor!!!! Buna kim neden göz yumuyor?

Hakem bu hafta maçı bir takımdan aldı diğer takıma verdi. Kimse hesap sormayacak mı? Hatasının bedeli olmayacak mı? Nasıl kimse diyemez?

Eğer bize kimse karışamaz, yaptırım uygulayamaz, aksi halde bedelini öder diyorsanız siz bunun için örgütlendiniz mi?

Hakemler her ne hata yaparsa yapsın sonuçta kamuoyu ve kulüpler nezdinde bedeli TFF ve MHK ödüyor. Ve onları destekleyenler.

Hakemlerin bedel ödetme şekli, maçlarda kasten hata yapıp kaos yaratıp ilgileri hedef yapmak mı? Bunlar giderse siz ödüllendirilecek misiniz?

 

 

 

Yorum bırakın